-->

اعلان 728 × 90

محشي الباذنجان والكوسا



محشي الباذنجان والكوسا

محشي الباذنجان والكوسا

مقادير التحضير

2 كيلو جرام من الباذنجان حجم صغير يفضل ان البتيري

اربع فنجاجين من الارز المغسول المنقول بالماء الساخن

رشة ملح بسيطة على الارز  ويفضل ان الارز من نوع شقحه

لتران من عصير البندورة

2 كيلو جرام من الكوسا الطازجة

نصف كيلو جرام من اللحمة المفرومة

ملعقة صغيرة بهار

ملعقة صغيرة فلفل

ملعقة صغيرة قرفة

ملعقة صغيرة حب الهال

نصف فنجان زيت القلي

الطريقة

نقور الباذنجان والكوسا وينظف من داخله وخارجه و يصفي من الماء و نتبل الارز اللى من نوع شقحة بالهبارات واللحمة والزيت والملح ونحشي الباذنجان والكوسا بالخلطة ويرتب بالترتيب فى طنجرة مناسبة ويضاف الية ماء البندورة والملح حتي يغمر ويوضع عليه صحن كبير حتى لايطوش مع بعضه البعض ويترك على نار متوسطة الحرارة حتى ينضج ويستوي  وبعدين يقدم على سفرة العائلة وهو ساخن  وصحة وهناء على الجميع .


Item Reviewed: محشي الباذنجان والكوسا Rating: 5 Reviewed By: Ahmed Jaber
محشي الباذنجان والكوسا Reviewed by Ahmed Jaber on 5:45 AM Rating: 5

ليست هناك تعليقات على : محشي الباذنجان والكوسا

شكرا على تعليقك

نموذج الاتصال

Name

Email *

Message *