-->

اعلان 728 × 90

طريقة عمل فتة الدجاج الشهية








المقادير:
دجاج أو اللحمة
رز بسمتى
بصلة صغيرة مقشرة
3 حبهان
ورق لورى 
ملح
فلفل اسود
خبز الرقاق الابيض
لوز مقشر
طبعا كمية اللحمة او الفراخ او الرز حسب عدد افراد اسرتك
الطريقة:
اولا نقطع اللحم او الفراخ و نغسله و نحطه فى طنجرة مع الحبهان و البصلة وورق اللورى و فلفل اسود والماء و نتركه على نار لغاية مايغلى
نشيل الزفرة اللى على الوش و نحط الملح و نوطى النار شوية
نغسل الرز و نحط معلقة السمن او الزيت فى الطنجرة على النار و نقلبه مع الرز دقيقتين و نضيف عليه من مرق اللحم او الدجاج و نزبط الملح
التقديم:
نقطع الرقاق قطع صغيرة و نحطه فى صينية التقديم
نحط عليه مرقة اللحم و نسيبه شوية يشربها طبعا بالنظر ماتكون ناشفة 
نحط عليه الارز و بعدين نحط عليهم الفستق و اللوز المحمصين
و عليهم نحط اللحمة او الفراخ المحمر
و جنبها بنحط الدقة
Item Reviewed: طريقة عمل فتة الدجاج الشهية Rating: 5 Reviewed By: Ahmed Jaber
طريقة عمل فتة الدجاج الشهية Reviewed by Ahmed Jaber on 12:43 AM Rating: 5

ليست هناك تعليقات على : طريقة عمل فتة الدجاج الشهية

شكرا على تعليقك

نموذج الاتصال

Name

Email *

Message *