طريقة عمل فتة الدجاج الشهية
المقادير:
دجاج أو اللحمة
رز بسمتى
بصلة صغيرة مقشرة
3 حبهان
ورق لورى
ملح
فلفل اسود
خبز الرقاق الابيض
لوز مقشر
طبعا كمية اللحمة او الفراخ او الرز حسب عدد افراد اسرتك
الطريقة:
اولا نقطع اللحم او الفراخ و نغسله و نحطه فى طنجرة مع الحبهان و البصلة وورق اللورى و فلفل اسود والماء و نتركه على نار لغاية مايغلى
نشيل الزفرة اللى على الوش و نحط الملح و نوطى النار شوية
نغسل الرز و نحط معلقة السمن او الزيت فى الطنجرة على النار و نقلبه مع الرز دقيقتين و نضيف عليه من مرق اللحم او الدجاج و نزبط الملح
التقديم:
نقطع الرقاق قطع صغيرة و نحطه فى صينية التقديم
نحط عليه مرقة اللحم و نسيبه شوية يشربها طبعا بالنظر ماتكون ناشفة
نحط عليه الارز و بعدين نحط عليهم الفستق و اللوز المحمصين
و عليهم نحط اللحمة او الفراخ المحمر
و جنبها بنحط الدقة
طريقة عمل فتة الدجاج الشهية
Reviewed by Ahmed Jaber
on
12:43 AM
Rating:

ليست هناك تعليقات على : طريقة عمل فتة الدجاج الشهية